Samen succesvol!

Profiteer van de kennis en kwaliteit van ons Seminautic Excellent matras en sluit u aan bij ons dealernet.


Als Seminautic Excellent dealer kunt u profiteren van onze 15 jaar ervaring op het gebied van slapen en uw klanten kwalitatief hoogwaardige en innovatieve matrassen aanbieden voor hun camper, caravan, boot of jacht. Onze matrassen worden allen op maat in Nederland vervaardigd en worden geleverd binnen een ongekend snelle levertijd van 10 werkdagen. Uiteraard met de beste garanties en service zoals: 5 jaar fabrieksgarantie op de matrassen, kosteloze levering en eventueel een inmetingen op consumentenlocatie.

Onze Seminautic Excellent productreeks wordt vervaardigd met onder andere het innoverende matrassen schuim Evopore HRC. Het Evopore HRC is een hoog elastisch schuim met een zeer hoge kwaliteit en een unieke vochtregulatie. Daarnaast weegt Evopore HRC schuim 40% minder dan een kwalitatief gelijk matrassenschuim. Seminautic Excellent heeft 3 producten ontwikkeld met het Evopore HRC schuim die alle behoeften van uw klant vervullen. Als dealer van Seminautic Excellent biedt u uw klanten een topproduct!

Een goede service is net zo belangrijk als een goed product - Het Seminautic Excellent dealership werkt met twee opties; De "Just product service" en de "Full service". De beide opties bieden u als dealer de mogelijkheid om uw eigen servicegraad en betrokkenheid naar de consument af te stellen op uw behoeften.


Uw voordelen als Seminautic Excellent dealer in één oogopslag;
- Een hogere omzet dankzij een uitgebreide nieuw innoverend product die de concurrentie ver vooruit is

- Samenwerking met een partner die jarenlange ervaring en een uitstekende naam op het gebied van op maat gemaakte matrassen

- Extra klanten doormiddel van doorverwijzing vanuit ons naar uw Seminautic Excellent dealership locatie

De basis voor onze samenwerking is een goed doordacht concept dat u niet alleen in staat stelt om extra omzet te verwerven maar ook uw klanten tevreden te stellen en eveneens mogelijk maakt nieuwe klanten te werven.


Hoe wordt u "Seminautic Excellent dealer"?

Heel eenvoudig! Als u een e-mail naar info@seminautic-excellent.com stuurt, neemt een buitendienstmedewerker zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij verheugen ons op een bericht van u!