Seminautic Excellent kwaliteitsmatrassen

Als u uit bent op het best denkbare slaapcomfort op recreatie gebied, dan is dit zeer waarschijnlijk het matras voor u.

De Seminautic Excellent is in zijn geheel met de hand gemaakt door uiterst bekwame vaklieden. Fabricage gebeurt volledig handmatig en dat staat borg voor topkwaliteit. Het matras wordt geheel in Nederland gebrabriceerd.

Onze matrassen scoren het best op alle vlakken!

Maatwerk
Voor de Seminautic Excellent hebben we gebruik gemaakt van het beste schuim momenteel op de markt verkrijgbaar namelijk het Evopore HRC. De Seminautic Excellent kan in elke maat of vorm worden gefabriceerd en is op 15,5cm hoogte verkrijgbaar.

Optimale slaapomgeving
Het Seminautic Excellent matras biedt een klas klimaat regulering dankzij de gemengde pore stuctuur van het Evopore HRC schuim. Hierdoor is zelfs onder invloed van hoge druk, vochtigheid en warmte, is een constant niveau van slaapcomfort gewaarborgd.

Ventilatie en vochtregulatie
Door de opencelstructuur en verstevigde celwand methode wordt Evopore HRC schuim niet alleen gekenmerkt door zijn goede ventilatie, maar juist ook door zijn een goede vochtregulatie. Hierdoor heeft u nooit meer uw matras te keren.

Densiteit: onvergelijkbaar!
HR- en standaard foams vereisen bij productie een veel hogere hoeveelheid grondstoffen om een hoge mate van comfort en duurzaamheid te realiseren. Dit creƫert echter een zwaar product. EvoPore HRC wordt gekenmerkt door zijn comfort, stabiliteit en duurzaamheid- niet door zijn gewicht! EvoPore HRC foam is door haar revolutionair productieproces niet afhankelijk van densiteit en daarom onvergelijkbaar met andere beschikbare producten zoals bijvoorbeeld HR- Schuim en latex.

Meer prestaties, minder vervuiling
Evopore HRC heeft 20% minder grondstoffen nodig om een vergelijkbaar verouderingsproces te bereiken ten opzichte van HR foams. EvoPore HRC beschermt de natuur en levert een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de Co2 uitstoot. Een bijdrage een het behoud van natuurlijke rijkdommen en het beschermen van het milieu.